Carregant

Procesando
 Per favor, espere.
 
 
Anar al contingut principal
Accés seu icono cerrar ventana
Trieu una de les opcions d'autenticació que es mostren a continuació per poder identificar-se.

Certificat digital
.

Si vosté no disposa d'un usuari per a accedir, pot registrar-se fent clic ací

Seu Electrònica

Catàleg de tràmits

Ajuda
icono cerrar ventana
asd
Consulte el estado de su trámite icono cerrar ventana

Para consultar un trámite sin finalizar que se realizo sin estar autenticado, es necesario introducir el documento identificativo que se indico en el formulario.

* Campos requeridos
ir a la home   Inici Catàleg de tràmits Vore tràmit RRHH-001 Admissió per la realització de processos selectius
Atenció
Aquest tràmit permet realitzar-se sense autenticació, però un usuari no autenticat no podrà consultar la seua informació en la carpeta ciutadana, desitja continuar sense iniciar sessió?

Desitja continuar?

RRHH-001 Admissió per la realització de processos selectius

RRHH-001 Admissió per la realització de processos selectius
Documentació que cal aportar
 • Per a tots els casos
  • En el caso de Discapacitados.  Els aspirants amb discapacitat hauran de presentar, junt amb la sol·licitud d'admissió, certificació de l'òrgan competent que acredite la discapacitat igual o superior al 33%. Així mateix, els que precisen adaptacions i/o ajustos raonables de temps i mitjans hauran de fer-ho constar en la sol·licitud d'admissió amb menció concreta de l'adaptació necessària, havent d'aportar Dictamen Tècnic Facultatiu en els termes establits en les bases reguladora
   • Certificat que acredite la discapacitat igual o superior al 33%
  • En el cas d'haver sol·licitat adaptació
   • Dictamen tècnic facultatiu
    • Emés per l'òrgan tècnic de qualificació del grau de discapacitat, acreditant la deficiència permanent que haja donat origen al grau de discapacitat reconegut.

  Preus públics
  • Taxa per prestació dels servicis administratius en proves i expedients de selecció i habilitació de personal
   • Podrà obtindre l'autoliquidació des de l'OFICINA VIRTUAL TRIBUTÀRIA a la web www.torrent.es
  Formes de pagament
  • Presencialment, en entitats bancàries, en RETOSA o en l'Ajuntament
   • - En les següents entitats bancàries: Bankia, BBVA, B.Mare Nostrum, B.Santander, B.Sabadell, Catalunya Banc, CaixaBank, Abanca, C.Popular, C.Rural Torrent, Cajamar i Ibercaja.

    - També en les oficines de RETOSA, en la Pl. Colom, 12 – baix. Tel: 96 111 18 70, correu electrònic: retosa@torrent.es. Horari d’atenció: de dilluns a dijous, de 8:30h a 14:00h i de 17:00h a 19:00h; divendres, de 8:30h a 14:00h; juliol i agost, de 8:30h a 14:00h.

    - En l'oficina d'atenció al ciutadà TDIC, de l'Ajuntament de Torrent, situada en c/ Ramón y Cajal, 1, en horari d'atenció.

  • Telemàticament
  Forma de presentació
  • On-line
   • El ciutadà pot presentar la seua sol·licitud a través de la seu electrònica de l'Ajuntament de Torrent (www.torrent.es) utilitzant els models normalitzats que trobarà en la carpeta ciutadana. A este efecte pot trobar manuals i videotutorials en l'apartat "Assistència tècnica per a la tramitació electrònica", a la Seu Electrònica. També pot fer consultes o comunicar incidències al correu ajudam@torrent.es
  Termini Presentació
  • Termini presentació instàncies per al procés selectiu de Treballador Social [Borsa] - Grup A2 el termini serà del 28/09/2022 al 11/10/2022 (tots dos inclusivament)

   Termini presentació instàncies per al procés selectiu de Tècnic Mitjà de Joventut (A2) [1 Promoció Interna] el termini serà del 04/10/2022 al 02/11/2022 (tots dos inclusivament)

   Termini presentació instàncies per al procés selectiu d'Arquitecte Tècnic (A2) [1 Lliure] el termini serà del 04/10/2022 al 02/11/2022 (tots dos inclusivament)

   Termini presentació instàncies per al procés selectiu de Tècnic en Informàtica (A2) [1 Lliure] el termini serà del 04/10/2022 al 02/11/2022 (tots dos inclusivament)

   Termini presentació instàncies per al procés selectiu d'Enginyer Tècnic Industrial (A2) [1 Lliure] el termini serà del 04/10/2022 al 02/11/2022 (tots dos inclusivament)

  Control de seguretat icono cerrar ventana
  resu
  Aquesta web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per a oferir-li una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les 'cookies'.