Carregant

Procesando
 Per favor, espere.
 
 
Anar al contingut principal
Accés seu icono cerrar ventana
Trieu una de les opcions d'autenticació que es mostren a continuació per poder identificar-se.

Certificat digital

Cl@ve
.

Si vosté no disposa d'un usuari per a accedir, pot registrar-se fent clic ací

Seu Electrònica

Ajuda
icono cerrar ventana
Consulte el estado de su trámite icono cerrar ventana

Para consultar un trámite sin finalizar que se realizo sin estar autenticado, es necesario introducir el documento identificativo que se indico en el formulario.

* Campos requeridos
Atenció
Aquest tràmit permet realitzar-se sense autenticació, però un usuari no autenticat no podrà consultar la seua informació en la carpeta ciutadana, desitja continuar sense iniciar sessió?

Desitja continuar?

Control de seguretat icono cerrar ventana
resu

portadatitulo1 Què puc fer?

En la nostra plataforma es pot realitzar una gran varietat de tràmits, des de la presentació de radicat a la descàrrega d'informació d'interés.

Per a més informació accedisca a la Seu.

portadatitulo2 Per Ciutadà

Des d'ací el ciutadà podrà realitzar múltiples gestions com a llicències d'obres, presentació d'informes, sol·licitar històries laborables, etc.

Veure més >


portadatitulo3 Per Empresa

Si és vostè administrador o gerent d´una empresa, aquí podrà realitzar peticions, queixes, reclams, sol·licitar informació, etc.

Veure més >


 
 

VALIDA DOCUMENTS

Consulte l'estat del seu tràmit o sol·licitud

Consultar

On trobe el codi del meu tràmit o sol·licitud?Ajuda codi de sol·licitudEl codi de sol·licitud es genera quan es finalitza un tràmit. A la pantalla de justificant, juntament amb la instància, es mostra el codi de sol·licitud generat.

Més informació d'interès

Aquesta web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per a oferir-li una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les 'cookies'.