Carregant

Procesando
 Per favor, espere.
 
 
Anar al contingut principal
Accés seu icono cerrar ventana
Trieu una de les opcions d'autenticació que es mostren a continuació per poder identificar-se.

Certificat digital

Cl@ve
.

Si vosté no disposa d'un usuari per a accedir, pot registrar-se fent clic ací

Seu Electrònica

Catàleg de tràmits

Ajuda
icono cerrar ventana
asd
Consulte el estado de su trámite icono cerrar ventana

Para consultar un trámite sin finalizar que se realizo sin estar autenticado, es necesario introducir el documento identificativo que se indico en el formulario.

* Campos requeridos
ir a la home   Inici Catàleg de tràmits Vore tràmit FDM-012 Admissió per la realizatció de processos selectius FUNDACIÓ ESPORTIVA MUNICIPAL
Atenció
Aquest tràmit permet realitzar-se sense autenticació, però un usuari no autenticat no podrà consultar la seua informació en la carpeta ciutadana, desitja continuar sense iniciar sessió?

Desitja continuar?

FDM-012 Admissió per la realizatció de processos selectius FUNDACIÓ ESPORTIVA MUNICIPAL

FDM-012 Admissió per la realizatció de processos selectius FUNDACIÓ ESPORTIVA MUNICIPAL
Documentació que cal aportar
 • Amb caràcter general, per a totes les sol·licituds
  • Justificant d'haver pagat la taxa corresponent
   • Els drets d'examen es formalitzaran mitjançant transferència bancària al compte indicat en les bases indicant en el concepte "Procés conserges + Nom i cognoms de la persona aspirant" en el cas d'inscripció en el procés de conserges o "Procés AUXILIAR + Nom i cognoms de la persona aspirant", en el cas d'inscripció en el procés d'auxiliar administratiu/a (C2).
 • En el caso de Discapacitados.  Los aspirantes con discapacidad deberán presentar, junto con la solicitud de admisión, certificación del órgano competente que acredite la discapacidad igual o superior al 33%. Asimismo, los que precisen adaptaciones y/o ajustes razonables de tiempos y medios deberán hacerlo constar en la solicitud de admisión con mención concreta de la adaptación necesaria, debiendo aportar Dictamen Técnico Facultativo en los términos establecidos en las bases reguladora
  • Certificat que acredite la discapacitat igual o superior al 33%
 • En el caso de haber solicitado adaptación
  • Dictamen tècnic facultatiu
   • Emés per l'òrgan tècnic de qualificació del grau de discapacitat, acreditant la deficiència permanent que haja donat origen al grau de discapacitat reconegut.

Forma de presentació
 • On-line
  • El ciutadà pot presentar la seua sol·licitud a través de la seu electrònica de l'Ajuntament de Torrent (www.torrent.es) utilitzant els models normalitzats que trobarà en la carpeta ciutadana. A este efecte pot trobar manuals i videotutorials en l'apartat "Assistència tècnica per a la tramitació electrònica", a la Seu Electrònica. També pot fer consultes o comunicar incidències al correu ajudam@torrent.es
Termini Presentació
 • 4 places de Conserge d'Instalacions Esportives
  Termini de presentació: del 26/12/2023 al 23/01/2024 (ambdós inclosos)

  1 plaça d'Auxiliar Administratiu
  Termini obert 

Control de seguretat icono cerrar ventana
resu
Aquesta web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per a oferir-li una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les 'cookies'.