Carregant

Procesando
 Per favor, espere.
 
 
Anar al contingut principal
Accés seu icono cerrar ventana
Trieu una de les opcions d'autenticació que es mostren a continuació per poder identificar-se.

Certificat digital
.

Si vosté no disposa d'un usuari per a accedir, pot registrar-se fent clic ací

Seu Electrònica

Catàleg de tràmits

Ajuda
icono cerrar ventana
asd
Consulte el estado de su trámite icono cerrar ventana

Para consultar un trámite sin finalizar que se realizo sin estar autenticado, es necesario introducir el documento identificativo que se indico en el formulario.

* Campos requeridos
ir a la home   Inici Catàleg de tràmits Vore tràmit OPRE-022 Reclamacions i al·legacions al pressupost i les seues modificacions
Atenció
Aquest tràmit permet realitzar-se sense autenticació, però un usuari no autenticat no podrà consultar la seua informació en la carpeta ciutadana, desitja continuar sense iniciar sessió?

Desitja continuar?

OPRE-022 Reclamacions i al·legacions al pressupost i les seues modificacions

OPRE-022 Reclamacions i al·legacions al pressupost i les seues modificacions

L'objecte del procediment és la interposició de reclamacions i al·legacions durant el termini d’exposició pública en el Tauler de Edictes i en el B.O.P, del Pressupost General i de les modificacions pressupostaries aprovades per el Ple.


Requisits
 • Tindre la condició d'interessat.
  • - Els habitants del municipi de Torrent.
   - Els que resulten directament afectats, encara que no habiten en el territori de l'Entitat local.
   - Els Col·legis Oficials, Cambres Oficials, Sindicats, Associacions i la resta d'entitats legalment constituïdes per a vetllar per interessos professionals o econòmics i veïnals, quan actuen en defensa dels que els són propis.

Documentació que cal aportar
Silenci
 • No procedeix
  • Finalitzat el termini de resolució sense haver-se rebut resposta de l'Administració, la sol·licitud quedarà resolta de forma no procedent per al sol·licitant.
Observacions
 • Causes o motius d'al·legació o reclamació (art. 170.2 TRLHL)
  Únicament podran establir-se reclamacions contra el Pressupost

  a) Per no haver-se ajustat la seua elaboració i aprovació als tràmits legals
  b) Per ometre el crèdit necessari per al compliment d'obligacions exigibles a l'Entitat Local, en virtut de precepte legal o de qualsevol altre títol legítim.
  c) Per ser de manifesta insuficiència els ingressos amb relació als gastos pressupostats o bé d'estos respecte a les necessitats per a les que estiguen previstos.

Forma de presentació
 • On-line
  • El ciutadà pot presentar la seua sol·licitud a través de la seu electrònica de l'Ajuntament de Torrent (www.torrent.es) utilitzant els models normalitzats que trobarà en la carpeta ciutadana. A este efecte pot trobar manuals i videotutorials en l'apartat "Assistència tècnica per a la tramitació electrònica", a la Seu Electrònica. També pot fer consultes o comunicar incidències al correu ajudam@torrent.es
 • Presencial
  • El ciutadà pot presentar la seua sol·licitud en les oficines de registre de l'Ajuntament o en qualsevol altra de les previstes per l'art. 16.4 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del Procediment Administratiu Comú de les Administracions Públiques. * HORARI D'ATENCIÓ PRESENCIAL: DILLUNS a DIVENDRES de 8.30 h a 18.30 h i DISSABTES de 9.00 h a 12.30 h (Excepte el període entre 01/07 i el 31/08 que tindrà horari especial i altres periodes especials com Nadal o Falles, que podrà consultar en www.torrent.es) * Les vesprades, des de les 14.00 h i els dissabtes, se atendrà exclusivament amb CITA PRÈVIA.
Control de seguretat icono cerrar ventana
resu
Aquesta web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per a oferir-li una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les 'cookies'.