Carregant

Procesando
 Per favor, espere.
 
 
Anar al contingut principal
Accés seu icono cerrar ventana
Trieu una de les opcions d'autenticació que es mostren a continuació per poder identificar-se.

Certificat digital

Cl@ve
.

Si vosté no disposa d'un usuari per a accedir, pot registrar-se fent clic ací

Seu Electrònica

Catàleg de tràmits

Ajuda
icono cerrar ventana
asd
Consulte el estado de su trámite icono cerrar ventana

Para consultar un trámite sin finalizar que se realizo sin estar autenticado, es necesario introducir el documento identificativo que se indico en el formulario.

* Campos requeridos
ir a la home   Inici Catàleg de tràmits Vore tràmit DONA-004 Concessió d'ajudes a la natalitat
Atenció
Aquest tràmit permet realitzar-se sense autenticació, però un usuari no autenticat no podrà consultar la seua informació en la carpeta ciutadana, desitja continuar sense iniciar sessió?

Desitja continuar?

DONA-004 Concessió d'ajudes a la natalitat

DONA-004 Concessió d'ajudes a la natalitat

Ajuda econòmica per incentivar la natalitat i potenciar el consum al xicotet comerç local.
 


Documentació que cal aportar
 • Amb caràcter general, per a totes les sol·licituds
  • Document d'identificació (DNI, NIE o Passaport)
 • En el cas d'adopció
  • Resolució judicial
   • o document anàleg constitutiu d'esta 
 • En el cas d'acollida preadoptiva o situació equivalent en cas d'acollida internacional
  • Resolució judicial o administrativa
   • o document anàleg constitutiu d'esta
 • En el cas que els progenitors no convisquen, per raó de separació o divorci
  • Resolució judicial en la qual s'establisca el règim alimentari
   • Respecte del menor causant de l'ajuda. Així mateix, en el supòsit de guarda i custòdia compartida, establida en resolució judicial, dels fills/as en relació amb els quals se sol·licita l'ajuda, haurà d'aportar-se acord subscrit per ambdós progenitors en el qual es determine quin d'ells sol·licitarà l'ajuda.
 • En el cas de trobar-se en situació d'emergència, indigència, en risc o exclusió social
  • Informe social dels Servicis Socials que acredita la situació
 • IMPRÉS DE LA SOL·LICITUD
Silenci
 • Negatiu
  • Finalitzat el termini de resolució sense haver-se rebut resposta de l'Administració, la sol·licitud quedarà resolta de forma negativa per al sol·licitant.
Observacions
 • PDF Llistat de comerços adherits  Requisits per a sol·licitar l'ajuda econòmica i justificació d'esta.
  AJUDA DE 125€ PER NAIXEMENT PER A BEBÉS NASCUTS DES DE 1 OCTUBRE 2022 FINS AL 31 DE DECEMBRE 2023. (Inclòs) 


  - Ser mare o pare per naturalesa o adopció i ostentar la guarda i custòdia del menor, a favor del qual se sol·licita l'ajuda. En cas d'acollida preadoptiu o situació equivalent per adopció internacional, la persona o persones que ostenten la guarda i custòdia del menor.
  - En el cas de menor adoptat/a, el límit d'edat per a l'obtenció de l'ajuda serà de deu anys.
  - Que la sol·licitud es formula en el termini de 60 dies naturals, comptats a partir de l'endemà del dia que va tindre lloc el naixement o la notificació de la corresponent resolució administrativa i/o judicial d'adopció, acollida preadoptiu o equivalent en el supòsit d'adopció internacional.
  - Complir el requisit de residència d'acord amb el que establix el punt 7 pel que un dels progenitors haurà d'acreditar que figura empadronat i residint de manera efectiva, en el municipi de Torrent, durant almenys un any immediatament anterior a la data del fet causant.
  - No haver sigut privat de la pàtria potestat del menor a favor del qual se sol·licita l'ajuda o de qualsevol altre fill/a. Els requisits per a ser beneficiari de l'ajuda hauran de concórrer en el moment de presentar-se la sol·licitud i mantindre's fins a la seua resolució.
  - No tindre pendent de justificar, fora de termini, cap subvenció concedida amb anterioritat per l'Ajuntament de Torrent.
  - A més del compliment d'estos requisits, és necessari per a obtindré l'ajuda, que el/la menor estiga empadronat/a en Torrent.
   
  Termini de resolució i notificació.

  El termini per a dictar Resolució sobre les sol·licituds presentades en el marc de la present convocatòria és d'un mes a comptar de l'endemà de la data de la seua presentació en el Registre General de l'Ajuntament de Torrent, per qualsevol dels mitjans utilitzats.
   
  Únicament es podran fer les compres en els xicotet comerços de Torrent que estiguen inclosos en la llista d'establiments adherits que tinguen la identificació amb la imatge del “Xec Bebè”.
Forma de presentació
 • On-line
  • El ciutadà pot presentar la seua sol·licitud a través de la seu electrònica de l'Ajuntament de Torrent (www.torrent.es) utilitzant els models normalitzats que trobarà en la carpeta ciutadana. A este efecte pot trobar manuals i videotutorials en l'apartat "Assistència tècnica per a la tramitació electrònica", a la Seu Electrònica. També pot fer consultes o comunicar incidències al correu ajudam@torrent.es
 • Presencial
  • El ciutadà pot presentar la seua sol·licitud en les oficines de registre de l'Ajuntament o en qualsevol altra de les previstes per l'art. 16.4 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del Procediment Administratiu Comú de les Administracions Públiques. * HORARI D'ATENCIÓ PRESENCIAL: DILLUNS a DIVENDRES de 8.30 h a 18.30 h i DISSABTES de 9.00 h a 12.30 h (Excepte el període entre 01/07 i el 31/08 que tindrà horari especial i altres periodes especials com Nadal o Falles, que podrà consultar en www.torrent.es) * S'atendrà exclusivament amb CITA PRÈVIA.
Control de seguretat icono cerrar ventana
resu
Aquesta web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per a oferir-li una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les 'cookies'.